Новини

Клієнти «Санком-Рівне» можуть контролювати вивезення сміття он-лайн

У кожному місті є затверджені норми, відповідно до яких складено графіки вивезення сміття. ТзОВ «Санком-Рівне» надає послуги вивезення побутових відходів згідно цих норм.

Частота прибирання сміття залежить від розрахунків, скільки відходів викидають мешканці того чи іншого будинку. Так, наприклад, у Рівному є території, з яких сміття вивозять двічі на день, є такі - з яких щодня. Також у місті трапляються будинки, де менше мешканців – там відходи вивозять через день-два, або й раз у тиждень.

Наразі компанія «Санком-Рівне» обслуговує 210 тисяч клієнтів. Сміття у місті вивозиться цілодобово. До цього процесу залучено шість автомобілів.

Як це відбувається можуть спостерігати в режимі реального часу всі клієнти компанії. Для цього потрібно зайти на сайт«Санком-Рівне» і на карті можна побачити, де знаходяться автомобілі, що вони роблять, яка бригада обслуговує той чи інший район. Тобто, можна повністю контролювати роботу товариства і свої витрати, бачити, скільки сміття було вивезено саме у Вас. Адже «Санком-Рівне» працює відкрито для того, щоб рідне місто було чистим!