Новини

Рівнян просять реагувати, коли у контейнери біля їх будинків привозять сміття сторонні

Все частіше у Рівному трапляються випадки, коли у контейнери для сміття, які розміщені біля житлових будиків, невідомі автомобілями привозять сторонні відходи. Це завдає чимало незручностей споживачам, які справно платять за послуги. Адже по-перше, спричиняє завчасне переповнення контейнерів, а по-друге, люди, які привозять ці відходи не сплачують за послуги, а користуються ними.  

Тому “Санком-Рівне” просить рівнян повідомляти про випадки, коли до баків, що розміщені біля будинків підвозять сміття автомбілямиТакож робити зауваження, якщо стали свідками цього, а при можливості фотографувати або ж знімати на відео порушників, щоб їх легше було встановити.

Так, сьогодні на вулиці Дворецькій. До контейнерів вантажним автомобілем привезли відходи. І такі випадки непоодинокі.

У компанії зазначають, що доволі часто трапляється, що невідомі привозять до великогабаритних контейнерів відходи, які не мають туди викидатися. Те ж саме стосується викидання виробничого сміття тощо у звичайні контейнери. 

Тому важливо разом боротися з такими процесами і спілкуватися із порушниками, щоб це не повторювалося. Адже контейнерові майданчики біля житлових будинків розраховані, щоб ними користувалися люди, які там мешкають, а не приїжджі, які нахабно привозять свої відходи та наповнюють чужі смітники.